Haberler

Kastamonu Ahşap Fuarı, İstanbul'da Tanıtıldı

Kastamonu Valisi Bektaş: "Kastamonu'da var olan ahşap varlığını görünür kılmak istiyoruz. Bu çerçevede de bir miktar yatırım girişimi peşindeyiz"

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu'da var olan ahşap varlığını görünür kılmak istediklerini ve bu çerçevede de bir miktar yatırım girişimi peşinde olduklarını bildirdi.

Kastamonu'da 5-8 Eylül'de gerçekleştirilecek 3. Ahşap Fuarı'nın tanımı, MASKO'da yapıldı.

Tanıtım kapsamında İstamonu gazetesinin düzenlediği "Ahşabın Gölgesinde Yeşeren Umutlar" sempozyumuna Bektaş'ın yanı sıra TOBB, MÜSİAD, İTO, İSO ve mobilya sektörünün temsilcileri katıldı.

Sunuculuğunu ve moderatörlüğünü İstamonu gazetesi haber müdürü Murat Güven'in yaptığı sempozyumun açılışında konuşan Vali Bektaş, Kastamonu'da var olan ahşap varlığını görünür kılmak istediklerini ve bu çerçevede de bir miktar yatırım girişimi peşinde olduklarını belirterek, fuar öncesi Kastamonu'nun ahşap ürünlerini İstanbul'da tanıtmak istediklerini kaydetti.

Ahşap konusunda Anadolu'nun zenginliğine dikkati çeken Bektaş, "İstanbul biraz Anadolu'ya dönerse çok güzel olur. Çünkü işin kaynağı Anadolu… Anadolu'nun ahşaplarını mobilya bazında da İstanbul'da ve piyasalarda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Vali Bektaş, katılımcıları, 5-8 Eylül'de 3'üncüsünü gerçekleştirecekleri ahşap fuarına davet etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Bektaş Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title