Haberler

Kaski, Bayrama Hazır

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce yaklaşan Kurban Bayramı tatili nedeniyle bir takım bayram tedbirlerinin alındığı belirtildi.

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce yaklaşan Kurban Bayramı tatili nedeniyle bir takım bayram tedbirlerinin alındığı belirtildi.

KASKİ Genel Müdürlüğü, 9 günlük bayram tatili süresince 42 adet otomatik ödeme noktası (akıllı vezne) ile 24 saat hizmet verecek. Aboneler, su faturalarını herhangi bir gecikme yaşamadan bu noktalardan kolaylıkla ödeyebilecekler. Ayrıca bayram bitiminde idari tatil olan 16 Eylül cuma günü de KASKİ, Elektrik Şirketi ve Cumhuriyet Meydanı yer altı çarşısında bulunan vezneler sabah 08.00'dan 17.00'a kadar su faturası tahsilatı yapacak.

Vatandaşların kanalizasyon konusunda sorunsuz bir tatil geçirmeleri için bayram boyunca kepçeler ve kanal açma araçları sabah 08.00'dan 24.00'a kadar hizmet verecek. İçme suyu adına oluşabilecek rutin arızalar nöbetçi ekipler tarafından giderilecek.

Alınan önlemlere karşın olası bir su veya kanalizasyon arızası durumunda abonelerin, 185 Alo KASKİ veya 432 0 432 numaralı telefona haber vermeleri halinde sorunları en kısa sürede giderilecektir. Arıza ekipleri Kayseri merkez ve 16 ilçede bayram boyunca çalışmalarını sürdürecek.

Bu vesile ile tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri halkının huzurlu ve rahat bir bayram geçirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title