Haberler

Kask Takmayan Elektrikli Bisiklet Sürücüleri Uyarıldı

Güncelleme:

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği tarafından elektrikli bisiklet sürücülerine uyarıda bulunuldu.

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği tarafından elektrikli bisiklet sürücülerine uyarıda bulunuldu.

Yapılan düzenlemelerle elektrikli bisikletlerde koruma gözlüğü ve koruma başlığı kullanma zorunluluğu getirildiğini söyleyen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Galip Yavaşoğlu, "İlçemizde coğrafi konum itibariyle motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanımı artmakta. Kazalarda ölüm ve yaralanmaların azaltılması amacıyla elektrikli bisiklet ve motosiklet sürücülerinde kask ve gözlük kullanımıyla ilgili etkin denetimler yapacağız. İlçemizde meydana gelen trafik kazalarının yüzde 32'sini motosiklet ve elektrikli bisikletler oluşturuyor. Bafra'da en çok restoranların elektrikli bisiklet kullanılıyor. Bu konuda gerekli bilgilendirmeleri yaparak denetimleri sıklaştıracağız. Kask takmayan motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine 80 lira olan yasal ceza uygulanacak. Ancak burada önemli olan ölüm ve yaralanmaların azaltılmasıdır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title