Haberler

Kask Hayatını Kurtardı

Bayrampaşa’da, motosikletli İzzet Işık, kavşakta karşı karşıya geldiği ticari taksiyle çarpıştı.

Bayrampaşa'da, motosikletli İzzet Işık, kavşakta karşı karşıya geldiği ticari taksiyle çarpıştı. Kanlar içerisinde kalan motosiklet sürücüsünü hayatta tutan başındaki kask oldu.

Bayrampaşa'da, Yorum İstanbul Evleri ile bir alışveriş merkezi arasındaki caddede 20 AYJ plakalı motosikleti ile seyir eden İzzet Işık, kavşakta karşı karşıya geldiği Vedat Eken idaresindeki 34 THJ 17 plakalı ticari taksiyle çarpıştı. Taksinin sol yanına sert bir şekilde çarpan motosiklet sürücüsü İzzet Işık, kanlar içerisinde kaldı. Talihsiz motosiklet sürücüsü Işık'ı hayatta tutan kafasındaki kask oldu.

Kazanın ardından yerde kalan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi çarptığı taksinin genç sürücüsü Vedat Eken ve vatandaşlar ile çevrede bulunan polisler yaptı. Polislerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, burada yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Bu arada kazaya karışan ticari taksinin sürücüsü Vedat Eken, yaralı halde yerde yatan motosiklet sürücüsü Işık'ın başından biran olsun ayrılmadı. Sürekli durumunu soran ve yakasını açarak hava almasını sağlayan genç sürücü, yaralı gelen ambulansa bindirilene kadar ilgisini sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hüsamettin genç:

Geçmis olsun sürücüye tebrikler. insanlığını göstermiş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title