Haberler

Kasımpaşa, Urfaspor'a direndi

Güncelleme:

Şanlıurfaspor, bu sezon oynadığı ilk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşaspor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada lacivert-beyazlı ekibin golünü 83. dakikada Matias Fritzler kaydederken, Şanlıurfaspor'un beraberlik golü ise 90+1. dakikada Berkant Tugay Karadeniz'den geldi.

Şanlıurfaspor sahaya Bora Körk, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Göksu Alhas, Hüsnü Başkurt, Kenan Karışık, Onur Kolay, Rodrigo Tello, Şenol Akın, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen ilk 11'i ile başlarken, yedek bekleyen futbolculardan Ebubekir Elihoş, İzzet Canlıka, Halil Köçer, Mustafa Aşan, Yusuf Akyel, Berkant Tugay Karadeniz, Simon Zenke, Serhat Koç, Kubilay Sönmez, Muhammet Emin Balcı, Hüseyin Tok ilk 11'de başlayan futbolcuların yerine ikinci yarı girerek görev yaptı.

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın tüm oyuncularına görev verdiği maçı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulundan Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı, İkinci Başkan Aslan Akyürek, Futbol Şube Sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı, Şanlıurfaspor Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Bahçıvan ve Şanlıurfaspor taraftarı izledi.

ARSLAN: HAZIRLIK MAÇINDA SKOR ÖNEMLİ DEĞİL

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonunda yaptığı açıklamada skorun önemli olmadığını belirtirken, "Önemli olan maç yapmamız, geniş alanda hiç antrenman yapmadık. Daha çok fizik kondisyon ve dayanıklılık idmanları yaptık. Bu kampın sonu olarak biz kendi takımımızın nerede olduğunu görmek için önemliydi. Bir idman maçıydı. Biz bunu hedefledik, maç 1-1 bitmiş 5-1 bitmiş mağlup olmuşuz 5-1 biz kazanmışız bunun hiç bir önemi yok, biz çok iyi mücadele ettik. Karşımızdaki takım oyununu oynayan bir takım, İstikrarlı bir takım, çok iyi oyuncuları var. Bizim takımdaki tüm oyuncular, genç oyuncular, yani herkes katkıda bulundu. İyi bir antrenman maçı oldu, bu maç ölçü değil" diye konuştu.

KIRMIZI: "SADECE HAZIRLIK MAÇIYDI"

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı ise sadece bir hazırlık maçı oynadıklarını, 'sonuç iyi görünse bile önemli değil' diyerek "İyi bir kamp dönemi geçirdik, önemli olan takımın hazırlanması, ilk etapta ağırlık ve kondisyon çalıştık, sonrasında bu maça çıktık, eksik oyuncularımız vardı, onlarda tamamlandıktan sonra takım çok daha iyi olacak. Oynadıkça takımımız daha iyi olavcaktır. İnşallah ligede en iyi şekilde hazırlanmış oluruz" diye ifade etti.

KARIŞIK: İLK MAÇIMIZ OLMASINA RAĞMEN İYİ OYNADIK

Şanlıurfaspor'un Fethiyespor'dan transfer ettiği Kenan ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk maçımız olmasına rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum" dedi.

Kenan, "İlk kampı çok iyi bir şekilde geçirdik. Ben sanki burada yıllardır futbol oynuyormuşum gibi bir ortam var. Bugün de ilk hazırlık maçımızı yaptık. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sahada çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sahada çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. taraftarlarında bizden isteklerini biliyorum. Bizde buna göre çalışıyoruz" dedi.

ÖZGEN: İYİ BİR EKİBİZ

Abdulkadir Özgen ise Kasımpaşa'ya karşı çok iyi oynadıklarını belirterek, "Kasımpaşa gibi bir takıma karşı iyi mücadele ettik, şimdi önümüzde iyi bir zaman var, lig başlayana kadar daha hazır olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

YEŞİLMEN: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Şanlıurfaspor'un başarılı futbolcusu Youssef Yeşilmen ise maçtan sonra, "ilk maçımıza çıktık, çok iyi mücadele etiğimizi düşünüyorum, kamp çok güzel geçti, ilerleyen haftalarda takım yerine oturacak" dedi.

ŞENOL AKIN: GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Şenol Akın da maçın iyi geçtiğini ifade ederken, "Biz kendimizi görmemiz açısından .çok güzel bir maç oldu. İl ciddi hazırlık maçımızdı. 12 gün kamp yaptıktan sonra, bir maça çıktık. iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Çok tempolu çift kalede yapmamıştık, ona rağmen çok güzel bir maç oldu. Kasımpaşa Süper ligde iddialı bir takım. Bizde dirençliydik. İlerleyen haftalarda daha iyi daha diri hazırlanacağımızı düşünüyorum. Bu sene inşallah hedeflediğimiz süper lig hedefine ulaşacağız" dedi.

BALCI: FORMA ŞANSI BULDUM

Son olarak maçı değerlendiren diğer bir isim Muhammet Emin Balcı ise "Öncelikle forma şansı buldum. Hocam bana görev verdi, kendi yerimde belki oynamadım ama hocamın bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Maç çok iyi ve tempolu geçti. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım ortaya çıkacaktır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Kasımpaşaspor Şanlıurfaspor şenol akın Balcı Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title