Haberler

Kasımpaşa'nın Kalecisi Başkan Yaralı'yı Ziyaret Etti

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor'un altyapısından geçen yıl Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer olan 13 yaşındaki kaleci Batuhan Tepeler'i makamında ağırladı.

Başarılı kaleci Batuhan'ın babası Tezcan Tepeler ve Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer'in de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Yaralı, 13 yaşındaki Batuhan'ın gelecek vadeden başarılı bir kaleci olduğunu belirtti.

Daha önce Saruhanlı Belediyespor alt yapısında forma giyen Batuhan'ın başarısı ile dikkat çekerek Kasımpaşaspor'a transfer olduğunu ifade eden Yaralı şöyle dedi:

"Saruhanlı Belediyespor'da yetişen oyuncuların böylesine büyük kulüplerde forma giymeleri bizleri mutlu ediyor. Bu bakımdan mutluyuz ve gururluyuz. 12 yıl önce göreve geldiğimizde Saruhanlı Belediyespor'u yeniden toparladık. Çok çalıştık, şimdi de bunun meyvelerini topluyoruz."

Kasımpaşa'nın alt yapısında forma giyen kaleci Batuhan ise geçen yıl transfer olduğu yeni takımına uyum sağladığını ve çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyespor Batuhan Tepeler Hüseyin Yaralı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title