Haberler

Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 4-0 yenen Eskişehirspor, taraftarlarına moral verdi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 4-0 yenen Eskişehirspor, taraftarlarına moral verdi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri ile futbolcuları karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Bu sezonu değerlendirmek gerekirse, Eskişehirspor belki hedeflediği yerde değil. 8'inci haftadan sonra çok güzel şeyleri başarabilecek pozisyona gelmemize rağmen, maalesef istemediğimiz sonuçlar nedeniyle Avrupa'ya gitme şansını kaybettik. Ama beklentileri belli ölçüde karşıladığımız bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Takıma kazandırdığımız gençlerimiz ve UEFA kriterlerini edinen bir Eskişehirspor var. Yeni stadyum için de gelişmeler var. Baktığımız zaman kurumsallaşan, büyük taraftarına yakışır bir Eskişehirspor geleceği düşüncesindeyim. Yeni sezonda hem taraftarın, hem de bizim hayal ettiklerimizi başaracak, bizi Avrupa'ya götürecek takımı inşallah kuracağız. Onlarla birlikte bu mücadeleyi en güzel şekilde verip, başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kasımpaşa maçında Eskişehirspor'a 3 gol kazandıran Serdar Özbayraktar, "Sezonun son maçıydı. 3 puanla bitirmek istiyorduk. Kötü bir gidişimiz vardı son haftalarda. Benim de bu maçta 3 gol atmam çok çok sevindirici. Bir hafta sonra düğünüm var. Attığım golleri müstakbel eşime armağan ediyorum" dedi.

Eskişehirsporlu genç futbolcu Mikail Albayrak, "Bana bir kez daha şans verip, oyuna soktuğu için hocama teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten iyi mücadele ettik. Ağabeylerimi kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyum. Son 5 haftadır istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise şunları söyledi:

"Sivasspor maçından sonra matematiksel olarak şansımız olsa da ligde kalmamızın çok zor olacağını biliyorduk. Gençlerbirliği maçından itibaren yönetimin isteği doğrultusunda alt yapıdan gelen ve transfer edilen genç arkadaşlara şans verilmesi istendi. Gelecek sezon yabancı sayısının 4 olduğu Bank Asya'da mevcut kadromuzdan 5 tanesinin gitmesi gerekiyor. Bunun için takımımızın dengesini zaman zaman bozduk. Bugünkü maça iki türlü çıkabilirdik. Birincisi kapanıp, buradaki kardeş taraftarlara çok kötü bir maç izletebilirdik. İkincisi ise biz de futbol adına elimizden geldiği kadar bir şeyler verip, taraftarlara iyi futbol izletebilirdik. Biz ikincisini seçtik. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şahsi hatamızdan 1-0 geriye düştük ama ardından 3-4 tane iyi pozisyon yakaladık. İkinci golden sonra takımın kırılganlığı ortaya çıktı. Bu sonucu hak etmediğimizi düşünüyorum. Ama bu maçtan çok önemli dersler çıkartacağımızı da düşünüyorum. "

Kasımpaşalı genç futbolcu Oğulcan Engin, "Bizi para için değil oyuncu kazanmak için, böyle erken yaşlarda oyuna sürdükleri için kulübümüze ve hocamıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Taner Yıldız da, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title