Haberler

Kasımpaşa Galibiyet Serisi Peşinde

Güncelleme:

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligde geçen hafta Torku Konyaspor'u 2-0'lık skorla geçerek puanını 12'ye yükselten lacivert-beyazlılar, Galatasaray deplasmanında geçen yıl olduğu gibi kazanarak üst üste ikinci galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

Bu sezon 3'er galibiyet ve beraberlikle 1 yenilgi alan Kasımpaşa, dış sahada henüz 3 puanla tanışamadı. Deplasmanda İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor'la berabere kalıp, Akhisar Belediyespor'a kaybeden Kasımpaşa, sarı-kırmızılı takımı yenip deplasmandaki 3 puan hasreti dindirmeyi de amaçlıyor.

Kasımpaşa'nın zorlu müsabaka öncesi Eren Derdiyok dışında sakat veya cezalı oyuncusu bulunmuyor.

Lacivert-beyazlıların Galatasaray karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Isaksson, Orhan Şam, Donk, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Tunay Torun, Alpaslan Öztürk, Castro, Babel, Scarione, Adem Büyük.

Türk Telekom Arena'da yarın saat 20.00'de başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Galatasaray'a karşı 3 maçtır kaybetmiyor

Son iki sezondur kendi lig tarihinin en başarılı dönemini geçiren Kasımpaşa, son 3 maçtır Galatasaray'a kaybetmiyor.

Geçen sezonun 13. haftasında Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalan-lacivert-beyazlılar, Türk Telekom Arena'daki maçta ise rakibine ağır bir yenilgi yaşatmıştı.

Sezonun 30. haftasında Kasımpaşa, güçlü rakibini deplasmanda Scarione (2), Viudez ve Yalçın Ayhan'ın golleriyle 4-0 mağlup etmişti. 2012-2013 sezonunun 18. haftasında da rakibini 2-1'le geçen Kasımpaşa, rakibine en son aynı sezonun 1. haftasında 20 Ağustos 2012'de 2-1 kaybetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title