Haberler

Kasımpaşa - Galatasaray Maçının Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: "Oyun anlamında istediğimiz seviyedeydik kazanamamak üzdü""Adem'in maç kazandırdığı oyunlar var"Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Oynadığımız oyundan pek memnun olduğum söylenemez""Performans anlamında düşük oyuncular olsa da, o değişikliği...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: "Oyun anlamında istediğimiz seviyedeydik kazanamamak üzdü"

"Adem'in maç kazandırdığı oyunlar var"

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Oynadığımız oyundan pek memnun olduğum söylenemez"

"Performans anlamında düşük oyuncular olsa da, o değişikliği iyi yapmanız gerekli"

"Altın değerinde bir 3 puan"

"Oyuncularımın benden özür dilemesini beklemiyorum"

"3 maçtan maksimum puanla dönmek istiyoruz"

"Baskı yok beni en çok endişelendiren takımın gelişim süreci"

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Kasımpaşa sahasında oynadığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçın sonucuna bakıldığında kendileri için kötü olduğunu ifade ederek, "Maça iyi başlamışken, ilk atılan şutta 1-0 geriye düştük. İlk 45 dakika iyi oynadık, dengeli oyun oynadık. İkinci yarı daha coşkulu oynadık, sonra kötü bir gol yedik. Oyunu bırakmadık, niyetimiz 1. bölgede pas yaptırmamaktı Galatasaray'a. Çok basit gol yedik. Penaltı fırsattı, atamadık. Geçen hafta da aynı şeyi yaşadık. Bugün Koita'nın Muslera ile çıktığı topun da gol olduğunu düşünüyorum. Kaleye bakmadan çıktı. Onun da gol olduğunu düşünüyorum. Oyun anlamında istediğimiz seviyedeydik, yalnızca kazanamamak üzdü. Şimdi önümüzde önemli bir Rize maçı var, ona hazırlanacağız. Bu oyunu sürdürmek önceliğimiz olacak. Bir çıkış yakalamak zorundayız" dedi.

"ADEM'İN MAÇ KAZANDIRDIĞI OYUNLAR VAR"

Adem'in kaçırdığı penaltı hakkında konuşan Özdeş, "Penaltılar kaçabiliyor. Eline çarptı diye verdi sanırım hakem penaltıyı. Adem daha önce de penaltı attı ama bu maç atamadı. Çok maç kazandırdığı oyunlar var" diye konuştu.

RİEKERİNK: "OYNADIĞIMIZ OYUNDAN PEK MEMNUN OLDUĞUM SÖYLENEMEZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ise, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Oynadığımız 4 maçlık periyot vardı, 3'ünü kaybetmiştik, geri dönüşümüz önemliydi. Bursa ile startı verdik. Bugün de çok önemli bir 3 puan aldık. Oynadığımız oyundan memnun olduğumu söyleyemem ama skor anlamında memnunum" dedi.

"PERFORMANS ANLAMINDA DÜŞÜK OYUNCULAR OLSA DA, O DEĞİŞİKLİĞİ İYİ YAPMANIZ GEREKLİ"

Oyuncu değişiklikleri hakkında da konuşan Riekerink, mücadele gücü çok yüksek bir karşılaşma olduğuna dikkat çekerek, "Takımım da bunu gösterdi. Bir duvar düşünün, bazen o duvardan bir tuğla almanız o duvarı bozabilir. Performans anlamında düşük oyuncular olsa da, o değişikliği iyi yapmanız gerekli. Beklememizin sebebi buydu" şeklinde konuştu.

"ALTIN DEĞERİNDE BİR 3 PUAN"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in "Şampiyonluk için bu oyun yeterli değil" açıklamasının sorulması üzerine Riekerink, "Başkalarının söylediği yorum üzerine benim bir şey söylemem doğru olmaz. 3 puan adına çok mutluyum ama oynadığımız oyundan memnun değilim. Böyle bir oyun ve altın değerinde bir 3 puan var" dedi.

"OYUNCULARIMIN BENDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEMİYORUM"

'Oyuncularınız sizden performansları ile ilgili özür diliyor mu?" sorusuna ise Riekerink, "Futbol dünyasında 1 maç oynarsınız, bir gün sonra o maçın değerlendirmesini yaparsınız. Ben oyuncularımın benden özür dilemesini beklemiyorum, yarın zaten maç değerlendirmesi yapacağız" diye konuştu.

"3 MAÇTAN MAKSİMUM PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Kasımpaşa maçının önemli olduğuna dikkat çeken Riekerink, "Rakip 10 kişi olduktan sonra biraz daha sabırlı olabilirdik, artık rakiplerimize daha yakınız. Önümüzde 3 maç daha var. 2'si kendi evimizde bir de Osmanlı deplasmanına gideceğiz. Bu 3 maçtan maksimum puanla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BASKI YOK, BENİ EN ÇOK ENDİŞELENDİREN TAKIMIN GELİŞİM SÜRECİ"

Riekerink, ilk geldiği zamandan daha agresif görüldüğünün sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Ben değil de biraz sorular değişti. İlk geldiğimde daha kibar sorular vardı. Ben yine bir centilmen olabilirim yani sorun yok. Herhangi bir baskı hissetmiyorum. Galatasaray teknik direktörüyseniz hedefiniz şampiyonluktur. Baskı yok beni en çok endişelendiren takımın gelişim süreci. Birçok şeyde geliştik. Bugün belki gösteremedik ama takımın daha iyi gittiğini söyleyebilirim. Tabii ki değişmesi gereken şeyler var bunları oturup konuşuruz, bir sonraki maçta değiştiririz."

MUSTAFA AKIN - İSTANBUL,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title