Haberler

Kasımpaşa'da Teknik Rötar

Teknik Direktör Metin Diyadin'le yollarını ayıran Kasımpaşa'da Teknik Direktör hesapları iki ünlü isimden gelen haberlerle şaştı.

SPORX ÖZEL ? Sivasspor yenilgisinin ardından sürpriz bir şekilde teknik direktör Metin Diyadin'le yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör hesapları iki ünlü isimden gelen haberlerle şaştı... Diyadin'e yol verdikten sonra "48 saat içinde yeni teknik direktörümüz belli olur" açıklaması yapan Kasımpaşa yönetimi Zico'nun ardından bugün de Cristoph Daum'dan gelen "ret" yanıtıyla yeni arayışlara başladı. Hafta sonu oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçına yeni teknik direktörüyle çıkma planı yapan lacivert ? beyazlılarda yeni teknik adamın en geç bir hafta içinde belli olacağı açıklandı. Kasımpaşaspor Başkanı Zafer Yıldırım, Sporx.com'a yaptığı özel açıklamada Zico ve Daum ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını doğrularken, "Camiamız bu konuda endişeye kapılmasın. Çok kaliteli, kariyerli, tartışılmayacak bir teknik adamı takımın başına getireceğiz. Bunun için de yoğun ve sıkı bir çalışma içindeyiz. Bu hafta takımımızı Fenerbahçe maçına yardımcı hocamız Fuat Kılıç çıkartacak. İnşallah bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde yeni teknik direktörümüzle anlaşmış olacağız. Bu kişi Kasımpaşa'nın büyük hedeflerine uygun bir teknik adam olacak" dedi. Haber? Fatih Şamlıoğlu

Kaynak: Sporx.com / Spor

Arthur Antunes Coimbra Zico Metin Diyadin Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title