Haberler

    Kasımpaşa Akhisar Belediyespor'u 3-1 Mağlup Etti

    Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa, deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

    Kasımpaşa deplasmanda aldığı bu galibiyetin ardından ligi 51 puanla 6.sırada noktaladı ve gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılma şansını kaybetti.

    Karşılaşmanın daha 4. dakikasında Tunay'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Adem'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve konuk ekip 1-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine dakikalar kalmışken Niasse’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Erkan'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 1-1'e geldi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Kasımpaşa 49. dakikada 2-1 öne geçti. Sol kanattan Scarione'nin yaptığı ortada topla buluşan Adem Büyük'ün vuruşunda İsmail Konuk meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. Tekrar topla buluşan Adem Büyük pasını müsait durumdaki Tunay Torun'a aktardı. Tunay Torun güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kasımpaşa yine öne geçti. Maçın 57. dakikasında Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Scarione'nin pasıyla topla buluştuktan sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Adem Büyük, topu müsait pozisyondaki Scarione'ye aktardı. Scarione de meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

    Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kasımpaşa sezonu 51 puanla 6. sırada tamamladı. Ev sahibi Akhisar Belediyespor ise ligi 10.sırada bitirdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title