Haberler

Kasımpaşa - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

İSTANBUL / DHASpor Toto Süper Lig'de Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.

SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA

Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Çalımbay, maça iyi başladıklarını belirterek, "İkinci yarıda farkı arttırmayı düşündük. İstediğimiz pozisyonları da bulduk ancak değerlendiremedik. Biz de yeni bir takım sayılırız. Kampta beraber çalışmadığımız arkadaşlarımız var. Birkaçını oynatmak zorunda kaldık. Bu maç önemliydi. Kazanarak milli arayı değerlendirmemiz gerekiyordu. Takımımız bu değil, daha iyi olacağız. Önemli olan herkesin kapasitesine ulaşması. O zamana kadar biraz sıkıntı yaşayacağız" dedi.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın ise, maça çıkmadan önce oyuncularına "Bugünün hakkını vermeyenin yarını olmaz" dediğini ve günü mutlu kılmak için çok büyük enerji sarf ettiklerini söyledi.

Arın, "İki takım oyuncularını da kutluyorum. Maça kötü başladık. Biz golden sonra toparlandık ama Tolga Özkalfa toparlanamadı. Pozisyonları süzmek onun için bu kadar zor olmasa gerek. Taban her iki takım içinde taban. Her şeye rağmen oda insan. Kendisi sezona kötü başlamış o da bize denk geldi. Sahada emek ve alın teri vardı. O alın terini biz maçın en önemli anı dediğimiz, 3'e bir yakaladığımız pozisyonda değerlendiremedik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Adanaspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title