Haberler

Kasgeg, Ilgaz Tüneli'ni Ziyaret Etti

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, yapımına başlandığı günden bu yana hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti.

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, yapımına başlandığı günden bu yana hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü Ilgaz Tüneli'ni ziyaret etti.

Yapımı tamamlandıktan sonra Türkiye'nin en uzun tünellerinden birisi olma unvanını kazanacak olan Ilgaz Tüneli'ni ziyaret eden KASGEG, tünel hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tünelin önemine dair açıklamalarda bulunan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, tünelin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Küçükşabanoğlu, şunları söyledi: "Kastamonu için çok büyük önemi olan Ilgaz Tüneli'ni ziyaret ettik. Yetkililerden bilgi aldık. Bu projenin gerçekleşmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Küçükşabanoğlu, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin, Ilgaz Tüneli'nin ismine, bölgede dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna saldırı sonrası şehit olan Recep Şahin'in isminin verilmesi teklifini de desteklediklerini kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ilgaz Tüneli Kastamonu Yerel Haberler

title