Haberler

KASGEG, Ağlı'da Öğrencilere Kitap Hediye Etti

Güncelleme:

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, Ağlı'da bulunan Nedime Kaya Ortaokuluna kitap yardımında bulundu.

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), Ağlı'da bulunan Nedime Kaya Ortaokuluna kitap yardımında bulundu.

Okulun kitap eksiğini haber aldıktan sonra dernek üyeleri tarafından kısa sürede toplanan çok sayıda kitap, kalabalık bir heyetle Ağlı'da öğrencilere teslim edildi.

Uzun zamandır Kastamonu'nun tanıtımı ve kalkınması, eğitim, sosyal sorumluluk ve kişisel gelişim alanında projeler üreterek hayata geçiren KASGEG, son olarak Ağlı için anlamlı bir kitap kampanyası düzenledi. KASGEG üyeleri tarafından Ağlı Nedime Kaya Ortaokulu'nda kütüphane oluşturuldu.

Okulun Türkçe Öğretmeni Asuman Aydın, bundan 1,5 ay önce KASGEG ile sosyal medya üzerinden irtibata geçerek sahip oldukları kitaplar konusundaki eksikliği belirttiklerini söyledi. Aldıkları mesajın ardından hızla harekete geçen KASGEG yetkilileri, kısa sürede büyük bir özveri ortaya koyarak 300 öğrenci kapasiteli okul için 2 bine yakın kitap topladı.

KASGEG Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın ve üyelerden oluşan kalabalık bir heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Özdoğan, Nedime Kaya Ortaokulu Müdürü Aydın Yıldız, kampanyanın yapılmasına vesile olan Türkçe Öğretmeni Asuman Aydın ve Nedime Kaya Ortaokulu Öğretmenleri tarafından karşılandı.

Kitap yardımının Ağlı için çok önemli olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Özdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu ise, "Sadece merkezde değil, bugüne kadar Tosya, Cide, Taşköprü ve Seydiler ilçelerinde çeşitli etkinlikler yaptık, şimdi de Ağlı ilçesinde böylesine yararlı bir kampanya vesilesiyle bulunduğumuz için çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bundan sonra da bu tür kampanyalar ve etkinlikler ile diğer ilçelere de ulaşmayı hedefliyoruz. Nedime Kaya Ortaokulu gibi diğer ilçelerimizde de okuyan öğrencilerimizin Kastamonu'muzun geleceği olduğunun farkındayız ve KASGEG olarak üstümüze düşen her ne varsa yapmaya hazırız. Bizlere sosyal medya üzerinden ulaşan ve bu kampanyanın baş mimarı olan değerli hocamız Asuman Aydın Hanımefendi'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu mesaj sonrasında son derece hassasiyet gösteren tüm üyelerimize özverili çalışmaları için tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kitapların yerleştirildiği bölüme KASGEG Kütüphanesi adını veren başta okul müdürümüz Aydın Yıldız Beyefendi olmak üzere tüm yetkililere tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Memleketimizin geleceğinin ancak eğitim seviyesi yüksek nesillerle parlak olacağı bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hakan Coşkun Kastamonu Aydın Ağlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title