Haberler

    Kasetlerinizi Atmayın!

    Eğer elinizde halen eski müzik kasetleri varsa; bu yeni cihaz sizi çok mutlu edecek!

    Geçmişte kalan şeylere elveda demenin ve geçmişi geçmişte bırakmanın vakti her zaman gelir. Sonuç olarak dünyanın geri kalanı ilerlemeye devam ettiği sürece eski bir standarda takılmanın çok fazla bir anlamı yoktur. Yeni olan daha iyidir; değil mi? Ancak daha önce Cassette MP3 Player ile olduğu gibi şimdi de eski ile yeniyi birleştirmeyi amaçlayan bir ürün var: Tape 2 GO-USB Cassette Walkman.

    Ürün hakkında kısa bir özet geçmek gerekirse, eğer hala müziğini taşımak istediğiniz kasetleriniz bulunuyorsa Tape 2 GO-USB Cassette Walkman bu konuda size büyük yardımda bulunabilecek bir ürün. Bu ürün ile kasetlerinizi sadece dinlemiyor, dijital formata da çevirebiliyorsunuz. Daha da iyisi, bu ürün krom ve normal kaset tiplerini oynatabilme yetisine sahip. Tabii ki bütün bu özellikler, kaset koleksiyonunuzun bir CD veya dijital kopyasına zaten sahip değilseniz işe yarıyor. Ayrıca Ion'un Tape 2 GO-USB Cassette Walkman'i ile beraber gelen Ez Vinyl/Tape Converter yazılımı sayesinde ses dosyalarını iTunes aracılığı ile MP3 formatına çevirebilmektesiniz. Bütün bu işlemler için yapmanız gereken tek şey ise farenizle birkaç tuşa tıklamak.

    Tape 2 GO-USB Cassette Walkman'in satış fiyatı ise, şu anda 49.99 dolar...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title