Haberler

    Kasası Işıklı Phablet: Nokia Swan

    Kamerası ve büyük ekranıyla dikkat çekiyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Nokia'nın telefon pazarına geri döneceği uzun zamandır söyleniyor. Hatta haziran sonlarında yayınlanan bir raporda Nokia'nın iddialardaki Android telefonunu Foxconn'un üreteceği belirtilmişti. Önümüzdeki günlerde neler olacağını tam olarak bilmiyoruz, ancak tasarımcılar ilginç Nokia telefon çalışmalarına imza atıyor.


    Son dikkat çekici konsept tasarım Vietnam'dan Dani Vinh isimli birinden geldi. Nokia Swan isimli cihaz phablet. 42 MP'lik kameraya, 128 GB'lık depolama alanına ve 4 çekirdekli işlemciye sahip.



    Nokia Swan'ın ilginç özelliği ise çerçevesinin ışıklı olması. Ekranı ise 5.5 inç. Hatta iki adet Swan birleştirilerek 11 inç'lik ekranlı tablete veya küçük dizüstü bilgisayara bile dönüşebilir.


    Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Sizce Nokia gerçekte Swan gibi bir model çıkarmalı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Nokia Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    zafer 05:

    bence muhteşem ekran boyutu 6 inch ten fazla olmamalı ve çift zenon flaşlı olmalı dolby sound getirmeli ekranı en az 520 ppi olmalı amoled ekrana devm etmeli

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title