Haberler

Kasapların Koyun Satma Kavgası: 1 Ölü

Güncelleme:

Gaziantep'te kasaplık yapan iki aile üyeleri arasında adaklık kurban satışı yüzünden çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 59 yaşındaki Hasan Kiraz öldü, 19 yaşındaki Mehmet Kiraz ise yaralandı. Polisin havaya ateş açarak durdurduğu kavga sonrası hastane önünde Hasan Kiraz'ın yakınları ile polis arasında arbede yaşandı.

Seyrantepe Mahallesi 100 Nolu Cadde üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, müşterilere adaklık koyun satmak isteyen Kiraz ve Başkaya ailelerinin üyeleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede alevlenen tartışma silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada av tüfeğiyle vurulan Hasan Kiraz hayatını kaybederken, Mehmet Kiraz ise yaralandı. Olay yerinin hemen yanında bulunan özel bir hastanede ilk müdahalesi yapılan Mehmet Kiraz, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Bu arada aileler arasında devam eden kavgayı olay yerine gelen polis ekipleri, tabancayla havaya ateş ederek önledi. Çevredeki iş yerlerinin de zarar gördüğü olaylarda İbrahim, Sait, Mirza, Erhan ve Halil İbrahim Başkaya gözaltına alındı.

Hasan Kiraz'ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye girmek isteyen Kiraz'ın yakınları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyrantepe Mahallesi Mehmet Kiraz Hasan Kiraz Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title