Haberler

Kasa Hırsızları Tutuklandı

Malatya’da bir işyerine girerek para kasasını çalarak boş araziye gömen 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da bir işyerine girerek para kasasını çalarak boş araziye gömen 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelilerden birisinin 13 ev hırsızlığı olayına karıştığı tespit edildi.

Malatya'da işyerinden para kasası çalınması ve 3 ayrı eve girilerek hırsızlık yapılması olayını soruşturan Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, şüpheliler E.K., B.B. ve F.D. adlı şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin işyerinden çalarak bir araca yükleyip boş bir araziye götürerek toprağa gömdüğü para kasası ise, saklandığı yerden çıkartıldı. Para kasasında önemli ölçüde para olmadığı öğrenildi. Aynı şüphelilerin 3 ayrı eve girerek hırsızlık yaptıkları da tespit edildi.

Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden E.K. adli kontrol ile serbest bırakılırken, B.B. ve F.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 EVDE HIRSIZLIK YAPMIŞ

Tutuklanan şüphelilerden B.B.'nin 27-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Malatya'da 13 ayrı eve kapı kilitlerini kırarak içeri girip hırsızlık yaptığı tespit edildi. B.B., hakkında bu hırsızlık olayları nedeniyle de tutuklama kararı verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title