Haberler

Kaş'ta Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Antalya'nın Kaş İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı’nın Erzurum'a tayin olmasının ardından boş kalan emniyet müdürlüğü görevine Murat Şahin atandı.

Antalya'nın Kaş İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı'nın Erzurum'a tayin olmasının ardından boş kalan emniyet müdürlüğü görevine Murat Şahin atandı.

Antalya Kepez İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapan Murat Şahin, Kaş'ın yeni Emniyet Müdürü olarak görevine başladı. Meslekteki 17'inci yılında olan Murat Şahin daha önce Bursa ve Malatya'da görev yaptı.

Görevini vatandaşla koordineli bir şekilde yürütmeye çalışacağını belirten Kaş Emniyet Müdürü Cahit Sarı, "Suçu daha oluşmadan önleme esasına dayalı, toplumun bütün unsurlarıyla kolektif bir uyum içinde çalışarak Kaş'taki az olan suç oranını daha da azaltıp toplumun huzur ve güvenliğini en üst düzeyde tutmanın gayreti içinde olacağız. Modern bir anlayışla görevimizi yerine getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Şahin Antalya Erzurum Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title