Haberler

Kaş İmam Hatip Lisesi Temel Atma Töreni Yapıldı

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kaş ilçesi Ova-Kınık İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan 17 derslikli Kaş İmam Hatip Lisesi binası için düzenlenen temel atma törenine katıldı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kaş ilçesi Ova- Kınık İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan 17 derslikli Kaş İmam Hatip Lisesi binası için düzenlenen temel atma törenine katıldı.

Kaş'ın Ova beldesine gerçekleştirilen törene Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Murat Özdemir, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik, Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner, Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz ile kurum temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay törende yaptığı konuşmasında, "Yapılacak olan okulumuzun eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Gülay, temel atma töreninin ardından Kaş'ta yapımı devam etmekte olan Kaş Fen Lisesi ve Kaş Ortaöğretim Öğrenci Yurdu inşaatını gezerek bilgi aldı, Kaş Mustafa Kocakaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Gülay Selami Kapankaya Antalya Kınık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title