Haberler

Karyek, Öğrencilerede Kapısını Açtı

Karacabey Belediyesi bünyesinde kurulan Yetenek Geliştirme Kursları’ndan (KARYEK) Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine faydalanabilecek.

Karacabey Belediyesi bünyesinde kurulan Yetenek Geliştirme Kursları'ndan (KARYEK) Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine faydalanabilecek.

Geçtiğimiz günlerde UÜ Karacabey Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminer ile Karacabey'in yanı sıra şehir dışından eğitim için ilçeye gelen öğrencilere kurslar ve branşlar hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Düzenlenen seminerde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık ile KARYEK Fotoğraf Kursu Öğreticisi Feridun Arslan kurslar ve branşları hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verdi. İlçede giderek büyüyen bir aile olduklarının altını çizen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Palabıyık yerli ve dışarıdan gelen öğrencilerinde bu kurslardan faydalanabileceğini ve talepleri doğrultusunda yeni branşlarda kursları hayata geçirebileceklerini söyledi.

Diğer katılımcı Arslan'da son zamanlarda oldukça rağbet gören fotoğraf kursları hakkında temel bilgiler ve KARYEK'in öğrencilere sağlayacağı avantajları dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Belediyesi Uludağ Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title