Haberler

Kartepeli Muhtarlar Derneğinden Üzülmez'e Ziyaret

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Üzülmez, göreve geldiği günden bu yana kendisine ilke edindiği, şeffaf ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde yerel yönetimlerin yapı taşları olan muhtarlarla sık sık bir araya geliyor. Kartepe Muhtarlar Dernek Yönetiminin Başkan Üzülmez'i en son ziyaretinde, belediye hizmetleri, hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Kartepe'yi belde kültüründen kent kimliğine taşımak için yoğun çaba harcadıklarını ve hizmetin vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmesi için muhtarlarımıza da çok is düştüğünü hatırlatan Başkan Üzülmez,"Geleceğin Kartepe'sini inşa ederken yolumuz milletimizin yolu, gücümüz devletimizin gücüdür. İlçemizin problemleri ve eksikleri için için ortak akıl ve ortak ruhla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kartepeli Muhtarları dinledikten sonra, konuklarını çözüm süreçleri hakkında bilgilendiren ve gündemi değerlendiren Başkan Üzülmez, "15 Temmuz gecesi Türk Milleti için bir milat olmuştur. O kara gece ve sonrasında diğer terör örgütlerinin de devreye girmesiyle yaşadığımız olaylar, milletimizi derinden yaraladığı gibi; siyaset, din, dil, ırk, mezhep gibi tüm farklılıklarına rağmen gerçek vatan-millet sevdalılarının biraraya gelmesiyle, kenetlenmiş eskisinden daha güçlü hale gelmiştir. Bu saatten sonra da bizlere düşen, bu şuurdan ayrılmadan çalışmak ve üretmektir." dedi.

Kartepe Muhtarlar Derneği Yönetimi de Başkan Üzülmez' e ev sahipliği için teşekkür ederken "Bu vatan hepimizin, Türkiye'den başka gidecek vatanımız da yok. Hep birlikte sahip çıkarak hainlere fırsat vermeden onlara, birliğimizle, bütünlüğümüzle, kardeşliğimizle cevap vereceğiz. Tarihte bu milletin bütünlüğüne çok defa kastedilmiştir, ancak hiçbirinde teslim olunmamıştır. Gücümüz bir ve beraber olmaktan gelir. Bu da , bu milletin öz değerlerinden biridir."mesajını verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title