Haberler

Kartepe Yeni Spor Alanına Kavuşacak

Kartepe'de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey'de yeni bir spor alanı yapılacak.

Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak vatandaşların güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmeleri yanında sporu sevdirmek suretiyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Arslanbey yeni bir semt spor alanına kavuşacak.

Kartepe Arslanbey Mahallesi'nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı. Rekreasyon alanında; sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanı, piknik alanı, yürüyüş ve dinlenme yerleri tasarlandı. Spor alanının bölge halkına sağlayacağı hizmetle vatandaşların sosyal gelişimine katkıda bulunması ve sporun yaşam tarzı şeklinde benimsenmesi bekleniyor.

Kartepelilerin yanı sıra bütün Kocaeli'nin ihtiyaçlarına cevap vermesi düşünülen proje, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Yatırım Programı kapsamında yer alıyor.

Kartepe'ye değer katacağı ifade edilen yeni projenin çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak yürütülüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arslanbey Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title