Haberler

Kartepe'nin yol ve kaldırımlarında parke çalışması

Kartepe'nin yol ve kaldırımlarında devam eden parke çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Üzülmez, "Güvenli ve modern yolları halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Hızlı bir gelişim gösteren Kartepe ilçesinde sosyal yaşam alanlarının artışı sonrası üst yapı çalışmaları geniş yelpazede gerçekleştiriliyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in hedefleri doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de, yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında kilitli parke döşeme çalışmalarına bayram öncesinde hız verdi.

Halkın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde gidermeye devam eden Kartepe Belediyesi, Ataevler Mahallesi'nde alt yapı geçmesi sonrası bozulan güzergahları da kilitli parke taşları ile işledi. Ataevler Mahallesi'ndeki kilitli parke taşı döşeme çalışmasında ekipler Hasan Ali Yücel Sokak'taki üst yapı iyileştirme düzenlemelerini de bayram öncesi tamamladı.

Ekipler, Karatepe Mahallesi genelinde de 10 bin metre kare parke taşını vatandaşların evlerinin önüne kadar döşedi. Mahallenin yollarını güvenli ve modern hale getirilmesi mahalle sakinleri tarafından da takdir gördü. Mahalle sakinlerinden Recep Topal, "Başkanımdan Allah Razı Olsun, mahallemizin çehresi değişti çok güzel oldu" dedi.

Çalışmalar durmaksızın devam edecek

Kartepe genelinde süren çalışmaları yakından takip eden Başkan Üzülmez de bayram öncesi ekipleri görevleri başında ziyaret etti. Emekevler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde kaldırım çalışması yapan ekibe kolaylıklar dileyen Başkan Üzülmez, çalışmada gelinen noktayı da yerinde gördü. Ekipler, cadde üzerinde 600 metre uzunluğunda 4 metre genişliğinde şık ve güvenli kaldırımları mahalle sakinlerinin kullanımına sunmayı hedefliyor

Kartepenin yollarını modern şehircilik anlayışı çerçevesinde günümüz şartlarına uygun hale getirmeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram sonrası çalışmaların diğer bölgelerde de süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title