Haberler

Kartepe'nin Yeni Kaldırımlarında Engelliler Unutulmadı

Kartepe ilçesinde engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni kaldırımları hissedilebilir yüzeylerle güvenli ve elverişli hale getiriyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in engelli hemşehrilerine olan duyarlılığı ve bu konudaki düzenlemeleri sürüyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yeni yapılan kaldırımlarda engellilere yönelik hissedilebilir yüzeylerle engellilerin güvenle hareket etmesini sağlıyor.

Ekipler, bu yöndeki çalışmalarını Köseköy ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde sürdürüyor. Hissedilebilir yüzey çalışmasıyla ekipler, Nazım Demirci caddesi üzerindeki yeni kaldırımlarda 1500 metre uzunluğunda güzergahı güvenli hale getiriyor. Kaldırımlarda başlatılan düzenlemeler engelli vatandaşlar ve yakınları tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Engelli vatandaşların her daim hizmetinde olmaya ve onların sorunlarını hızlı ve pratik bir şekilde çözmeye devam edeceklerini belirten Başkan Üzülmez, "Engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunların çözümü noktasında ekiplerimiz gereğini yapmaktadır. Yeni kaldırımlar başta olmak üzere engellilerimizin rahatlıkla yürüyebilmeleri için kaldırımlardaki düzenlemelerimiz diğer bölgelerde de devam edecektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title