Haberler

Kartepe'nin Alo Evlatlarından Hüseyin Öğretmene Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in örnek gösterilen projelerinden biri olan Alo Evlat Hattı; çalışmaları ve duyarlılığıyla Kartepeliler’in gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in örnek gösterilen projelerinden biri olan Alo Evlat Hattı; çalışmaları ve duyarlılığıyla Kartepeliler'in gönlünü fethetmeye devam ediyor.

İlçe sınırlarındaki ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini gidermek amacıyla kurularak bir Sosyal Yardım Projesi olarak hizmet veren Alo Evlat Hattı Ekipleri geçtiğimiz hafta kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile Kartepe'nin emektar öğretmenlerinden Hüseyin Akbaş'ı ziyaret ettiler. Köseköy Mahallesinde ikamet eden 76 yaşındaki emekli öğretmen Hüseyin Akbaş'ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve Öğretmenler Gününü kutlayan Alo Evlat Hattı ekipleri, emekli öğretmene bir buket çiçek takdim ederek hayır dualarını da aldı.

Geçtiğimiz hafta kutlanan Öğretmenler gününü unutmayarak kendisini ziyarete gelen Alo Evlat Ekiplerini karşısında gören Hüseyin Öğretmen duygu dolu anlar yaşadı. Emekli öğretmen Hüseyin Akbaş'a Başkan Hüseyin Üzülmez'in selam ve saygılarını da ileten Alo Evlat Hattı Ekipleri, emektar öğretmenin sağlık durumu hakkında bilgi alarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını da sordu. Bu hoş sürpriz karşısında sevincini ve duygularını saklayamayan Emekli Öğretmen Akbaş, "Meslekten uzak kaldığım ve bir de hasta olduğum vakit sizin gibi gençleri Öğretmenler Gününde karşımda görünce diyecek söz bulamadım. Anılarımı tekrar yaşattınız, hatırlattınız bana. En büyük ihtiyaç, hatırlanmak, sevilmek ve merak edilmek. O yüzden Başkanımızın alkışlanacak bu projesi, hiçbir maddi değer ile ölçülemez. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. Ölmeden önce bunlara şahit olmak çok güzel ve yeni yetişen nesiller için umut verici. Yolunuz açık olsun çocuklar" dedi.

Başkan Üzülmez'in, "İhtiyacınız olduğunda evladınız kapıda" sloganıyla, Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olmak için kurduğu Alo Evlat Hattı Ekiplerine 371 11 71 nolu telefondan 7 gün 24 ulaşılarak, ihtiyaç talepleri çağrı merkezine bildirilerek kayıt alınıyor ve ekipler hemen hareket geçiyor.

(İÇ) - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öğretmen Köseköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title