Haberler

Kartepe Kadınlar Kulübünden Yaza Merhaba Pikniği

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün “Yaza Merhaba” pikniği, Kartepeli bayanların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü'nün "Yaza Merhaba" pikniği, Kartepeli bayanların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Seka Kamp alanında düzenlenen pikniğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Niyazi Aydın ve yöneticileri ile yaklaşık 2 bine yakın Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyesi katıldı. Kartepe Belediyesi'nin yıl boyunca düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetlere yoğun ilgi gösteren Kadınlar Kulübü, yaza merhaba pikniğinde birlikte eğlendiler. Etkinliğe katılan Başkan Üzülmez, piknik alanında Kartepeli hanımlarla tek tek sohbet ederek katılımları için kulüp üyelerine teşekkür etti.

Etkinlikte Kadınlar Kulübü üyeleri adına konuşan Filiz Güneri, "Son üç yılda Kartepemizde yaşadığımız insan odaklı büyük değişimleri görüyoruz. Özellikle anne, eş ve evlat olan biz kadınlar için sunulan hizmetlerle bu değişimin temelinde olmaktan ise gurur duyuyoruz. Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi "Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir" bizlere değer verdiğiniz için minnettarız Sayın Başkanım, Allah sizden razı olsun" diyerek Başkan Üzülmez'e tüm kadınlar adına teşekkürlerini etti.

Daha sonra söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Ben de her birinizle gurur duyuyorum. Türkiye'ye örnek teşkil eden bir ahenk, dayanışma, birlik ve beraberliğin ortaya çıkmasında her birinizin ayrı ayrı payı ve emekleri var. Bizim bir adımımızı sevginizle, bağlılığınızla büyüterek kocaman bir aileye dönüştürdünüz. Rabbim, birliğimizi daim kılsın" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri adına Filiz Güneri'ye çiçek takdim ederken, tüm kadınlara da günün anısına Kadınlar Kulübü'nün simgesi olan kar tanesi broşu hediye edildi. Eğlencenin gün boyu devam ettiği etkinlikte Kartepe Belediyesi tarafından hanımlara ikramlar yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title