Haberler

Kartepe Günleri'nde Açılış Festivali

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi, açılış festivali çerçevesinde yeni parkları ve bilgi evlerinin açılışlarını yapacak.

Kartepe Günleri kapsamında hizmetleri halkla buluşturmaya devam eden Kartepe Belediyesi, açılış festivali çerçevesinde yeni parkları ve bilgi evlerinin açılışlarını yapacak.

Kartepe'deki açılış festivali 9 Kasım 2013 cumartesi günü saat 13.00'de Uzunçiftlik ışıklar mevkiinde Sapanca Yolu'na cepheli Çamlık Mahallesi'ndeki Osmangazi Parkı'nın açılışı ile start alıyor. 11 Kasım 2013 pazartesi günü saat 15.00'de de Tepetarla'da Evliye Çelebi Bilgi Evi, 16 Kasım cumartesi saat 15.00'de Maşukiye'de Kültür Park, 17 Kasım 2013 Pazar saat 13.00'de Arslanbey Atakent Mahallesi'nde Ataşehir parkı ve Ali Kuşçu Bilgi Evi açılışları ile sürecek.

Kartepe Belediyesi, ilçede yaşanan değişim ve gelişimi sağlamak adına yürütülen dış cephe iyileştirme çalışmaları kapsamında Kartepe Boyanıyor projesinde ilk fırça 19 Kasım 2013 Salı günü saat 13.30'da Eşme'de sürülecek. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık , bu heyecana ortak olmak isteyen tüm vatandaşları açılış festivaline beklediklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uzunçiftlik Osmangazi Sapanca Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title