Haberler

Kartepe'den Gazze İçin Yardım Kampanyası

Güncelleme:

İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze'deki Filistinliler için, Kartepe Belediyesi çalışanları kendi aralarında bir yardım kampanyası düzenledi.


Kartepe Belediyesi çalışanları, İsrail'in Filistin'e bağlı Gazze Şeridi'nde başlatmış olduğu askeri harekatta hayatını kaybeden yüzlerce masun insana destek olmak için İnsan Kaynakları Müdürlüğü öncülüğünde Gazze için yardım kampanyası başlattı.

Başbakanlığın 23.07.2014 tarih ve 29069 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014/12 sayılı genelgesine istinaden kardeş Filistin halkına yardım ve destek için Başbakanlık tarafından açılan kampanyaya Kartepe Belediyesi personeli de destek veriyor.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz, "Başbakanlığın kardeş Filistin halkına yardım ve destek için açtığı kampanyaya belediyemiz personeli de duyarsız kalmadı. Damlaya damlaya göl olur atasözünden hareketle Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in önderliğinde tüm belediye personeli örnek bir dayanışma örneği sergileyerek kampanyaya katılım sağladı" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Filistin Kartepe İsrail Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title