Haberler

Kartepe'de yağmursuyu hattı çalışması

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde üst yapı çalışmaları öncesi alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda ekipler, Köseköy Mahallesi Serincan Sokak üzerinde asfalt çalışması öncesi güzergahın yağmursuyu hattını gerçekleştirdi.

Kartepe ilçesinde belediye ekipleri, yaz ayları ile birlikte alt ve üst yapı düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ana arter güzergahların günümüz koşullarına uygun hale getirilmesi yönündeki çalışmaların bir ayağı da Köseköy Mahallesi'nde gerçekleştiriyor. Ekipler, Serincan Sokak üzerinde üst yapı düzenlemeleri öncesi alt yapı eksikliklerini gidermek için seferber oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Müdahale Ekipleri, 500 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki güzergahta asfalt çalışması öncesi yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının startını verdi. Ekipler 200'lük koruger borularla yağmursuyu hatlarının bağlantısını yaptı. Yağmursuyu hattının ızgaralarını da döşeyen ekipler, güzergahı üst yapı düzenlemelerine hazır hale getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Köseköy Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title