Haberler

Kartepe'de üst yapı iyileştirme çalışmaları hız kazandı

Asfalt yama düzenlemeleri ile yolları iyileştiren ekipler ilçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmalarını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ardından Çepni ve Şefkatiye Mahallelerinde devam ettiriyor.

Kartepe genelinde ana arter bağlantılı yollar üzerinde tespit edilen bozuk satıhlar asfalt yama ile onarılıyor. Yaz ayları ile birlikte ivme kazanan asfalt yama çalışmalarında Kartepe Belediyesi kendi ekip ve ekipmanı ile günde 70 ton asfalt yama ile yolları iyileştirmeye devam ediyor.

İlçe halkına rahat bir ulaşım imkanı sunmak için yapılan tespitler doğrultusunda asfalt yama ekipleri, özellikle alt yapı düzenlemeleri nedeniyle bozulan satıhlarda yaptığı iyileştirmelere devam ediyor. Bozuk satıhları mercek altına alan ekipler çalışmalarını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ardından Şefkatiye ve Çepni Mahallelerinin cadde ve sokakları üzerinde gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi Asfalt Yama Ekipleri belirlenen program dahilinde başta ana arter yollar olmak üzere bağlantılı ara arter yollarda asfalt yama çalışmalarını yaz boyu ring halinde sürdürerek sıkıntılı noktalarda iyileştirme yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Çepni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title