Haberler

Kartepe'de Ulaşımda Çözüm Çalışmaları Sürüyor

Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu ulaşımda çözüme kavuşturmak amacıyla yapılan uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu ulaşımda çözüme kavuşturmak amacıyla yapılan uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi ilçesinde önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

7 kişilik Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu görev yaptığı süre içinde ulaşımda çözüme kavuşturduğu uygulamaları ile ilçe halkından da tam not aldı.

Kurul özellikle Kartepe ilçesinin ulaşım ile ilgili 20 ana madde üzerinde sonuç ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde ulaşım sorununu ve ihtiyaçları masaya yatırdı.

Sinyalizasyon konusunda bas geç taleplerinde bulunuldu ve UKOME kararının uygulanması için süreç takibe alındı. Köseköy Goodyear mevki ulaşım güzergahı ile ilgili girişimler yapıldı. Suadiye kavşak düzenlenmesi gibi bölgelerde yönlendirme tabelaları, şehir içi trafik tabelaları düzenlemesi ve montajı sağlandı. Maşukiye Alabalık Vadisi'nde trafik akışının sağlanması için ekip görevlendirildi. Seka Kamp Alanı'nda da araç yoğunluğun giderilmesi için otopark düzenlenmesi ve trafik yönlendirilmesi sağlandı.

Otobüs durak talepleri yanında ilçe genelinde 70 adet okul, park, cami önlerine araç yavaşlatma kasis yapıldı. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Trafik Hizmetleri için ekip görevlendirmesi yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title