Haberler

Kartepe'de Tırmanma Yarışı Heyecanı Başladı

Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın yedinci ayağı, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Derbent Bayraktepe Yolu üzerinde yapılacak.

Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın yedinci ayağı, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Derbent Bayraktepe Yolu üzerinde yapılacak.

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından Kartepe Belediyesi katkılarıyla organize edilen Derbent Tırmanma Yarışı, 05-06 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2016 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 7. ve son yarışı, Kartepe Derbent Jandarma Karakolu karşısından başlayarak, 6 kilometre sonunda eski Kartepe yolunda sona erecek. Otomobil sporları tutkunlarının merakla beklediği müsabaka için kayıt yaptıran 23 yarışçı, bu hafta sonu asfalt zeminden oluşan zorlu parkurda dereceye girebilmek için mücadele edecekler. 05 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 14.00 - 17.00 arasında idari ve teknik kontroller ile başlayacak olan organizasyon, 06 Kasım 2016 Pazar günü, sabah 09.30 ile 11.00 saatlerindeki iki antrenman çıkışı ile devam edecek. İlk kez bir yarışın koşulacağı asfalt zeminli parkurda, 3 çıkış üzerinden düzenlenecek yarışın; 1. çıkışı saat 13.30'da, 2. çıkışı saat 14.30'da ve 3.çıkışı da saat 15.30'da başlayacak. İlk kez Türkiye Drift Şampiyonası'nda yarışan apexmasters pilotlarının da katılacağı ve her çıkış öncesinde ilk sırada start alacakları organizasyon, aynı akşam saat 18: 30'da Çamçeşme Restaurant tesislerinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile son bulacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derbent Türkiye Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title