Haberler

Kartepe'de Taşeron Firmalara Ruhsata Davet

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, sanayi kuruluşlarının bünyesinde faaliyet gösteren taşeron firmaların ruhsat kontrollerini yaptı.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, sanayi kuruluşlarının bünyesinde faaliyet gösteren taşeron firmaların ruhsat kontrollerini yaptı.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde bulunan sanayi kuruluşlarının bünyesinde faaliyet gösteren taşeron firma denetimlerini tamamladı. Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, alt işverenlik yönetmeliğinin 3. Maddesinin A Bendi ve 4857 Sayılı İş Kanunun 2. Maddesine istinaden yapılan denetimlerde sanayi kuruluşları içerisinde yemekhane, üretime destek, taşıma, makine bakımları, forktif hizmetleri yapan taşeron firmalarının ruhsat kontrollerinin yapıldığını söyledi. Ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerine ruhsat çağrısı yapan ekipler, ruhsat almaları için de süre verdi.

İlçedeki ticaretin canlanması, esnafın korunması ve rekabet ortamının sağlanması adına çalışma içinde bulunduklarını belirten Begeç, Kartepeli vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için sıhhi işletmelere yönelik kontrollerin diğer iş kollarında da devam ettiğini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartepe Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title