Haberler

Kartepe'de Şuyulandırma Tapuları Dağıtılıyor

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi’nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi Çatıkent mevkinde bulunan; Akdeniz, Avşar ve Saraykent sokaklarını kapsayan alanda yapılan şuyulandırma işlemlerini tamamlayarak, bu alanların tapuya tescillerini yaptı. 4,4 hektar alanı ve 95 parseli kapsayan şuyulandırma ile 82 adet konut parseli, 7 adet ticaret parseli ve 3 adet park alanının tescilleri yapılarak bölgenin yol ve mülkiyet problemleri de çözülmüş oldu.

Şuyulandırma işlemi ile şu an çıkmaz sokak olan Akdeniz, Avşar ve Saraykent sokakların ulaşım problemi de çözüme kavuştu. Bölgede bulunan imar planlarında park alanı olan bölgeleri halkın kullanabilmesinin önü de böylece açılmış oldu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, "Söz konusu alan sınırları içerisine giren taşınmazların malikleri, şuyulandırma sonucunda oluşmuş yeni tapularını belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Servisinden kimliklerini ibra etmek suretiyle teslim alabilirler" dediler.

Konu hakkında bilgilendirilen ve tapularını almaya başlayan hak sahipleri de Başkan Üzülmez'e ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saraykent Akdeniz Köseköy Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title