Haberler

Kartepe'de Sevgi ve Şefkat Peygamberi Anlatıldı

Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Yazar Vehbi Vakkasoğlu, “Sevgi ve Şefkat Peygamberi Hz. Muhammet” konusunda konferans verdi.

Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Yazar Vehbi Vakkasoğlu, "Sevgi ve Şefkat Peygamberi Hz. Muhammet" konusunda konferans verdi.

Hz. Muhammed(s.a.v.)'in bin 444'ncü doğum yılı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu, Kartepelilerle buluştu. Kartepe halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen konferansta Vakkasoğlu, Hz. Muhammed(S.A.V)'nin İslam'ı yaşayarak sevgi ve şefkat yönünün ne kadar güçlü olduğunu insanlara anlattı.

Hz. Muhammed'in dostluğu ile insanların gönlünü nasıl fethettiğini anlatan Vakkasoğlu, "Efendimiz üzümü altından yemeye başlarmış, sebebi sorulunca, 'Dostlarım gelirse en güzel yerlerini onlara ikram ederim' demiş. Sevgi ve saygı halkasının uzağında kalan insanların kutup yıldızları gibi toplumumuza yön veren manevi önderleri örnek almaları gerekir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Vehbi Vakkasoğlu Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title