Haberler

Kartepe'de Parke Tamiratı Çalışmaları Hız Kazandı

Güncelleme:

Kartepe genelinde alt yapı çalışmaları sonucu bozulan satıhlardaki üst yapı iyileştirmeleri kapsamında kilitli parke taşı tamiratları yağışsız havalarda hız kazandı.

Soğuk ve yağışlı havalar ardından ilçe genelinde bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 4 farklı noktada yol bakım ve onarımlarını kendi ekip ve ekipmanı ile gerçekleştiriyor.

Güzel havaları en verimli şekilde değerlendiren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı parke tamirat ekipleri üst yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında Hacı Halim, Dumlupınar, Sarımeşe ve Ataevler Mahalleleri'nde güzergahlar mercek altına aldı.

Ekipler mahalle genelinde bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesi'nde de bozulan kilitli parke taşlarını yenileyerek tamir ve bakımlarını yaptı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri ilçe genelindeki yollardaki iyileştirme çalışmalarını yağışsız havalarda iş programı çerçevesinde aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dumlupınar Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title