Haberler

Kartepe'de Motokros Heyecanı Hafta Sonu

Güncelleme:

Kartepe Eğreltidüzü Mesire Alanı'nda düzenlenecek Kartepe 6. Motokross & Enduro Festivali, motor tutkunlarını bir araya getirecek.

Kartepe'nin zirvesinde 1200 metre rakımlı Eğreltidüzü Mesire Alanı'nda Doğa Sporları Merkezi'nde altıncı kez düzenlenecek Motokros ve Enduro Festivali 29 Ağustos cumartesi günü antrenman turları ile start alacak. Çeşitli aktivitelerin yer alacağı festivalde sporcular gece kamp yaparak alanda konaklayacaklar.

Motor tutkunlarının nefeslerini tutacağı yarışlar 30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 11.00'de start alacak. Farklı il ve ilçelerden yarışmacıların yer alacağı adrenalinin yükseleceği Motokros ve Enduro Festivali'nde birçok ünlü pilotun yanında yurt dışından da katılacak pilotların gösterilerinin de ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Kartepe Motosiklet Kulübü'nün hem başkanı hem de sporcusu olan Mevlüt Kolay, motokros ve enduro yarışlarına önem veren bir başkana sahip olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, "Öncelikle sayın başkanıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Kartepe'de böylesi bir etkinliği yapacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Yerli ve yabancı birçok pilotu motor tutkunlarıyla buluşturacağımız festivale herkesi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title