Haberler

Kartepe'de Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Araçlar Satıldı

Kartepe Belediyesi, ilçe halkına daha iyi ve hızlı hizmet vermek amacıyla araç filosundaki ekonomik ömrünü doldurmuş 8 aracı satışa çıkarttı.

Kartepe Belediyesi, ilçe halkına daha iyi ve hızlı hizmet vermek amacıyla araç filosundaki ekonomik ömrünü doldurmuş 8 aracı satışa çıkarttı.

Ekonomik ömrünü doldurmuş araç satış ihalesinde 7 araç kapalı teklif usulü satıldı. Belediye encümen kararı ile yapılan satış işlemi ile araçlara toplam muhammen bedeli 113 bin TL olduğu, yapılan satış sonucu ihale bedeli ise 126.910 TL olarak sağlandı.

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan belediyeye ait 8 adet aracın satış ihalesi 2886 sayılı yasanın 35 a ve 37. Maddesine göre belediye encümen salonunda kapalı teklif usulü satışa çıkartıldı. 16 Ekim 2014 günü gerçekleşen ihalede 3 adet otobüs, 1 adet kapalı kasa kamyon, 1 adet kamyonet, 2 adet loder yükleyici ve 1 adet kazıcı yükleyiciden yedi tanesi satıldı.

Ekonomik ömrünü doldurmuş araçların bakım ve onarımı yanı sıra, yakıt tüketimi nedeniyle belediye kasasına getirdiği külfeti ortadan kaldırmak için yasalar çerçevesinde gerçekleşen satışta araçlara toplam muhammen bedeli 113 bin TL olduğu, yapılan satış sonucu ihale bedeli ise 126.910 TL olarak sağlandı. Bu satışla belediyeye kaynak da sağlanmış oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title