Haberler

Kartepe'de Çevre Kontrollerine Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerle çevre kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyor.

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerle çevre kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyor.

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, belediye sınırları içerisinde çevre ve insan sağlığını tehdit edebilecek unsurlardan çevreyi korumak amacıyla hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Kartepe ilçesinde gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmayı düşünen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in hedefleri çerçevesinde öncelik çevreyi kirletmemekten geçiyor. Bu kapsamda ilgili müdürlükler ve kurumlarla koordineli çalışan Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü halkın şikayetlerini de yerinde değerlendiriyor.

Ekipler, Acısu mahallesinde de ağaç yetiştiriciliği alanında yapılacak çalışmalar kapsamında tavuk gübresi kullanımından doğan koku nedeniyle meydana gelen şikayeti yerinde inceledi. Ekipler söz konusu kötü kokunun bertarafını sağlayarak iş yeri sahibine uyarıda bulundu. İş yeri sahibine 30 gün içerisinde gübrenin yok edilmesi konusunda gerekli uyarıları ve alması gereken önlemlerin anlatıldığını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Atilla Karagöz, "Halkımızdan gelen şikayetleri yerinde inceleyen ekiplerimiz gerekli yasal işlemleri yaparak konunun çözümünde takipçiliğini sonuna kadar devam ettirmektedir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title