Haberler

Kartepe'de Baz İstasyonları Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

Başkan Yardımcısı Bali Holat nezaretinde belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda baz istasyonları masaya yatırıldı.

Kartepe Belediyesi, GSM Şirketlerinin yetkilileri ile bir araya geldi.

Kartepe ilçesinde baz istasyonlarının insan ve çevre sağlığını olumsuz yönde etkilememesi, kent estetiğini bozmadan ve çevre kirliliğine yol açmadan denetlenerek kamu otoritesi tarafından yasa ve yönetmeliklere uygun kurulmasına çok önem veriliyor. Bu yöndeki çalışmalara yeni yıl ile hız veren Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, GSM şirketlerinin Marmara Bölgesi Planlama ve Yatırım Müdürleri ile bir araya geldi. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Bali Holat'ın nezaretinde belediye toplantı salonundaki buluşmaya Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ, Vodafone Telekomünikasyon AŞ ve Avea İletişim Hizmetleri AŞ yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Başkan Yardımcısı Holat, "İlçemiz sınırları dahilinde önceki yıllarda belediyeden habersiz, gizli ve kamuflajlı kaçak olarak kurulan baz istasyonları tespit edildi. Tespitlerle ilgili 3194 sayılı İmar Kanunun 32. Ve 42. Maddelerine göre işlem tesis edildi. Anayasanın ve kanunlarımızın biz kamu idarecilerine kamu yararına verdiği uygulamaları, kamu hizmetlerini aksatmayacak, sekteye uğratmayacak ve kolaylaştıracak şekilde yapmaktayız. Bu bağlamda belediyemiz sınırları içinde baz istasyonlarının kurulum yerlerinin yeniden yapılandırılması, planlaması, standartlarının sağlanması ve şikayete konu baz istasyonlarının kaldırılması için sizlerle bir araya geldik" dedi.

Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri toplantıda, GSM şirketi temsilcilerine baz istasyonlarına ruhsat almaları gerektiğini hatırlattı. Aksi durumda 3194 Sayılı Kanuna göre işlem yapıldığı ve yapmaya devam edeceklerini belirten yetkililer, toplantıda konunun esasları ile ilgili bilgileri de katılımcılarla paylaştı. Toplantıda, Kartepe Belediyesi olarak abonelerin iletişim kesintisi olmadan ne şekilde davranacakları konusunda süren idari çalışmalar da aktarıldı.

Toplantıda, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in hedeflerine uygun olarak, Kartepelilerin rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmesine destek veren uygulamaların ilçede titizlikle uygulandığının altı çizildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title