Haberler

Kartepe'de Anneler Gününe Çiçekli Kutlama

Güncelleme:

Karabalık, Anneler Gününü de Kartepe Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının usta öğreticileri ve kursiyer bayanları nezdinde kutladı.

Kartepeli bayanların eğitimine büyük önem vererek sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde annelerin önemine her platformda değinen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Anneler Gününü de Kartepe Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KARMEK) usta öğreticileri ve kursiyer bayanları nezdinde kutladı. En yaşlı bayan kursiyerler başta olmak üzere usta öğreticilere çiçeklerin takdim edildiği kutlama Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Aysel Demircan'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerden oluşan konser ile son buldu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve eşi Emine Kandaz, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ve annesi Asiye Özlü, bayan muhtarlar Neslihan Serim ve Gülsüm Asan, sivil toplum örgütü temsilcisi bayanlar, KARMEK usta öğreticileri ve bayan kursiyerlerden oluşan davetli topluluğu farklı ve renkli bir Anneler Günü kutlamak için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ni doldurdu.

Kartepeli bayanlardan oluşan bini aşkın kursiyere ilçe genelinde 24 merkezde 14 branşta hizmet veren KARMEK ailesinin bir araya geldiği Anneler Günü kutlamasına katılan anne ve anne adayları nezdinde tüm annelerin gününü kutlayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Üç ayların başlangıcı, anneler günü ve engelliler haftası gibi pek çok manevi yükün bir arada yaşandığı böylesi anlamlı günde bir araya geldik. Bütün günlerinizin anneler günü coşkusu içinde geçmesini dilerim" dedi.

Hem İslam dini inancımızda hem de Türklüğün şanında olan annelik duygusunun değerini bilerek yaşamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şükrü Karabalık, "Cenabı Allah'tan evlerimizdeki huzuru daim etmesini, camilerimizdeki huzur ne ise evlerimizde o huzurun tesis edilmesini, evlerimizde huzur ortamı nasıl ise sokaklarımızda da aynı huzurun tesis edilmesini ve bu huzurun tesis edilmesinin ancak siz değerli bilinçli, bu düşüncenin ve davranışın farkında olan annelerimiz sayesinde olacağına inanıyorum" dedi.

Kartepe'deki anneler günü kutlamasında KARMEK usta öğreticilerine, başkanların eşlerine, en yaşlı anne olan bayan kursiyerler Vahide Öztürk ve Müzeyyen Seçkin ile bayan muhtarlara birer buket çiçek takdim edildi. Kursiyerlerden Solmaz Duman ile Nazmiye Fidan'ın annelerine yazdığı şiirleri okuduğu etkinlik Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Aysel Demircan'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerden oluşan konser ardından son buldu.

14.05.2013 Fotoğraflı ve Görüntülü Haber No:2582

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Anneler Günü Çiçekli Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title