Haberler

Kartepe'de 2 Yeni Kadın Spor Merkezi Açıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kadınlara yönelik yatırımlarına devam ederek Kartepe’de iki yeni kadın spor merkezi açtı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kadınlara yönelik yatırımlarına devam ederek Kartepe'de iki yeni kadın spor merkezi açtı.

"Yaşam için spor" ve "Sağlık için spor" sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları da ihmal etmeyen Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde 8 farklı mahallede kadın spor merkezini hizmete açtı. Sadece bayanlara özel hizmet veren spor merkezlerinde BESYO mezunu uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınlar spor aktivitelerinden haftanın beş günü saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz faydalanıyorlar. Merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl, ve ağırlık setleriyle spor yapabilirken yer minderleri ile pilates topları ve lastikleri ile de form tutuyorlar. Merkezlere kayıt yaptıran kadınlar, plates ve step-aerobik derslerine katılarak spor yapıp sağlıklı kalmaya çalışıyorlar.

Kartepe Ertuğrul Gazi ve Köseköy mahallesi sakini kadınlar önceki gün Kadın Spor ve Yaşam Merkezlerine kavuştular. Başkan Üzülmez'in ev sahipliğinde Cuma günü gerçekleştirilen açılışlarda Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kartepe'nin her geçen gün kendisine ve ülkesine bir şeyler kattığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, "Bizler üzerimize düşen ne katkı varsa o katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bu katkı ve destekler ile yapılanlar için tüm hanım kardeşlerim ve ablalarım adına sayın başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Kadınların yaşam standartlarını iyileştirmek için her mahallede butik Kadın Spor ve Yaşam Merkezi konseptinde hayata geçirilen merkezlerin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bu gururu da her gün yapılan yeni açılışlarla ilçe halkımızla paylaşmaktayız. Mahalle Konakları, Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri, çocuklara karne hediyesi bisikletler ve aquaparklar, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek yardımları ve Alo Evlat Hattı Projemiz gibi hizmetlerle arkamızda hoş sada bırakmak için çalışan kadrolarız" şeklinde konuştu.

Açtıkları ve açacakları tesisleri her mahalleye yaydıklarını belirten Başkan Üzülmez, "Bu hizmetlerden faydalanacak hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek katılımcılarla birlikte merkezlerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Başkan Üzülmez ve protokol tesisleri gezerek kadınların memnuniyetlerini ilk ağızdan dinledi. Kadın Spor Merkezi üyeleri adına eğitmenler Başkan Üzülmez'e teşekkür hediyesi verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title