Haberler

Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinin Hukukçulara Ziyareti

Güncelleme:

Kartepe bilgi evi öğrencileri 5 Nisan Avukatlar Günü kutlamaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta Kocaeli Baro Başkanı, Kocaeli Adliyesi ve Kartepeli Avukatları ziyaret etti.

Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören kursiyerler önemli gün ve haftaları unutmuyorlar. 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bilgi evlerini temsilen Köseköy Nazım Demirci Bilgi Evi öğrencileri de adaletin hakkın gözetilmesinde ve yerine getirilmesinde emek verenlere yönelik bir dizi ziyarette bulundu.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri Sorumlusu Ali Oktay nezaretinde Köseköy Nazım Demirci Bilgi Evi eğitmeni Merve Çalışkan'ın öğrencileri Kocaeli Adliyesi'nde sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ü, Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, 2. Asliye Ceza Hakimi Ruhi Koyuncu ve Kartepeli avukatlar; Mustafa Kocaman, Hülya San Şener, Fatma Yıldırım, Emel Balcıoğlu, Nazan Güleryüz Şiviloğlu, Örfü Köksal'ı ziyaret ettiler.

Ziyaret ettikleri adalet temsilcilerine, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in hediyesi olan Kartepe manzaralı saatlerden hediye eden öğrenciler, Kocaeli Adliyesi'nde avukatlık cübbesi giyip mahkeme salonlarındaki atmosferi yerinde görme fırsatı da buldular. Avukatlar Gününü kutladıkları meslek sahiplerinden icra ettikleri mesleğin inceliklerini de öğrenen minikler gördükleri ilgi için yetkililere teşekkür de ederken, ziyaret edilen hukukçular da kendileri için böyle özel bir haftada planlanan ve çocuklar tarafından yapılan ziyaretlerden mutluluk duyduklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocaeli Adliyesi Avukatlar Günü Köseköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title