Haberler

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri, Hemşire Ablalarını Ziyaret Etti

Kartepe bilgi evi öğrencileri, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlaması çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kartepe Belediyesi bünyesinde görev yapan hemşire ablalarını ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören öğrenciler önemli gün ve haftaları unutmuyorlar. 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bilgi evlerini temsilen Köseköy Nazım Demirci Bilgi Evi öğrencileri de beyaz melekler olarak adlandırılan zor ve meşakkatli bir mesleği icra eden hemşire ablalarını da unutmadılar. Bilgi Evi Sorumluları nezaretinde öğrenciler sırasıyla Kartepe Belediyesi YAŞBAK ekibinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde ve Semt Polikliniğinde görevli hemşireleri tek tek ziyaret edip haftalarını kutladılar.

Ziyaret ettikleri beyaz meleklere, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in hediyesi olan Kartepe manzaralı saatlerden hediye eden öğrenciler, insan sağlığına hizmet eden sağlık çalışanlarıyla da meslekleri ile ilgili sohbet ettiler. Öğrenciler, sabrı, anlayışı, sevgiyi içinde barındıran bir meslek olan hemşireleri çok sevdikleri belirttiler. Hemşireler de çocuklar tarafından yapılan ziyaretlerden mutluluk duyduklarını belirttiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazım Demirci Köseköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title