Haberler

Kartepe Belediyesi Yoğun Yağışlar İçin Önlem Alıyor

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi mevsimsel hava durumundan kaynaklanabilecek aşırı ve yoğun yağışlara karşı önlem almaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Kartepe genelinde olası aşırı yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarına karşı alınan önlemler mevsim şartları göz önünde bulundurularak sıklaştırıldı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 17 Ağustos Caddesi, Sadık ve Koza Sokak'ın bulunduğu okul yolu güzergâhındaki evlerin zarar görmesini engellemek ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla bakım çalışması yapılmaya başlandı. 5OO metrelik alanda gerçekleştirilen çalışmalarda yağmur suyu hattı döşemesine start verildi.

Daha önce de Ataevler Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde yağmursuyu hattı çalışması ile güzergâhtaki evlerin ve üst yapının zarar görmemesi için ızgara çalışması yapılmıştı. Su taşkınlarını engellemek için ızgara bakım çalışmalarına hız veren ekipler, bölge halkının mağdur olmaması için Kartepe genelinde programlı bir şekilde çalışmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Koza Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title