Haberler

Kartepe Belediyesi Personeline Erken Tanının Önemi Anlatıldı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen sağlık seminerleri hız kesmeden sürüyor. Özel bir hastanede görevli Op. Dr. Arzu Karaman Yeşildağ, Kartepe Belediyesi bayan çalışanlarına kadın hastalıkları konusunda bilgilendirme semineri verdi.

Belediye toplantı salonunda kadın hastalıkları konusunda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Arzu Karaman Yeşildağ, belediye çalışanı bayanlara kadın hastalıkları konusunda seminer verdi.

Kartepe Belediyesi bayan çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği sağlık seminerinde katılımcılara, rahim kanseri ve meme kanserinin oluşma sebepleri, teşhisi ve tedavisi üzerine bilgiler verildi. Erken tanının kanserin tedavisinde önemine değinen Op. Dr. Yeşildağ, erken teşhis için yapılması gereken tahliller ve ne sıklıkla yapılması gerektiği konularında açıklamalarda bulundu.

Bayan personel kadın hastalıkları konusunda merak ettikleri sorulara da yanıt aldığı seminerle kanser konusunda daha da bilinçlendirildi. Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sağlık ve eğitim seminerleri belirlenen program dahilinde önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşildağ Karaman Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title