Haberler

Kartepe Belediyesi'nden Türkiye'de İlk Mobil Turizm Rehberi Hizmete Sunuldu

Kartepe Belediyesi, ilçedeki turizm sektöründe faaliyet gösteren bütün iş yerlerinin yer aldığı Mobil Turizm Rehberi yazılım uygulamasını hizmete sundu.

Kartepe Belediyesi, ilçedeki turizm sektöründe faaliyet gösteren bütün iş yerlerinin yer aldığı Mobil Turizm Rehberi yazılım uygulamasını hizmete sundu.

Mobil turizm rehberi olarak ilçedeki işletmeler ile Kartepe'yi tercih edecek ziyaretçiler sanal ortamda buluşacak. Kartepe Belediyesi, eşsiz doğa güzelliklerine sahip ilçenin turizm konusunda faaliyet gösteren işletmelerin her birinin ayrı ayrı mobil tanıtım uygulaması yapmasına gerek bırakmayarak bu işi tek başına üstlendi.

İşletmeleri tek tek ziyaret ederek programı tanıtan belediye ekipleri, iş yerlerinin kendilerine ait tanıtım, iletişim, navigasyon ve varsa sloganları ve logolarını alıyor. Bu verileri kategorize ederek uygulama yazılımına yüklemeye devam ediyor. Uygulama, Mobil piyasasının hakimi olan IOS ve Android sürümlerinde hizmet veriyor. Uygulama yazılımı hem Google Play hem de Apple store mağazalarında yayınlanıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Turizm cazibe merkezi vizyonu ile ilerlediğimiz bu yolda, uzay çağını yaşarken, teknolojik gelişmeleri önemsiyor ve yakından takip ediyoruz. Kartepe'ye hayırlı olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title