Haberler

Kartepe Belediyesi Mart Meclisi Toplandı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki belediye meclisi, Mart ayı toplantısında 15 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Mart ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında meclis üyeleri Zafer Arat, Nezih Yılmaz ve İsmail Akbaş dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

Başkan Üzülmez, Mart ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği açılış konuşması ardından gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Oy birliği ile kabul edilen gündem maddeleri ardından teklif yazıları arasında yer alan İzmir İli Ödemiş Belediyesi ile kardeş belediye olunması maddesi ve gayrimenkul satış komisyonunda görev yapmak üzere de Ergül Şirin'in seçilmesi ardından diğer teklif yazıları ilgili komisyonlara havale edildi.

Meclis maddelerinin görüşülmesi ardından Başkan Üzülmez, başıboş sokak hayvanları ve Ulus Pazarı konularında meclis üyelerini bilgilendirdi. Sokak hayvanları ile ilgili sorunun Türkiye'nin genel problemi olduğuna dikkat çeken Başkan Üzülmez, coğrafi konumu nedeniyle çevre il ve ilçelerden nakledilen hayvanlar nedeniyle sıkıntının tekrarlandığını kaydetti. Başkan Üzülmez, Büyükşehir Belediyesi'nin sokak hayvanlarının uzun süreli misafir edildiği yeni alanlar kazandırmak adında yürüttüğü çalışmaların sürdüğünü de hatırlattı.

Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde kurulmakta olan Ulus Pazarı hakkında Kocaeli 2. İdare Mahkemesi'ne açılan davalar sonucu, mahkemenin son kararı iptal edilen Pazar yeri hakkında geçen süreci hatırlatan Başkan Üzülmez, "Tarihi geçmişi mazisi olan Ulus Pazarı konusunda Pazarcılar Odası'nın açtığı dava sürüyor. Ulus Pazarı kurulan yerin mülkiyet sahibinin imar uygulamasına açtığı dava sonrası biz de, Pazar açılması iptalini ile ilgili hukuki süreç çerçevesinde mahkeme kararını uyguladık. Biz Kartepe halkının menfaatine uygun şekilde hareket ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Akbaş Zafer Arat Ulus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title