Haberler

Kartallı Öğrenciler Fidanları Toprakla Buluşturdu

Orman Haftası dolayısıyla Kartallı öğrenciler Aydos Ormanı’nda 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Orman Haftası dolayısıyla Kartallı öğrenciler Aydos Ormanı'nda 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Kartal Belediyesi yeşil alanları arttırmak ve gelecek nesillere yeşilin önemini anlatmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Orman Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte Kartallı öğrenciler Aydos Ormanı'na 200 çam fidanı dikti. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer de öğrencilerle beraber çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Ömer Fethi Gürer, ağaç sevgisinin gelecek kuşaklara aşılanması gerektiğini belirterek, Kartal Belediyesi'nin ilçede yeşil oranını önceki yıllara göre daha da arttırdığını söyledi.

Gürer, "Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, göreve geldiği günden beri önemsediği çevre ve doğayla ilgili bir çalışmanın bugün buraya bir yansımasını gerçekleştiriyoruz. Kartal'daki yeşil alanları 2009 yılına göre 2 kat arttıran belediye başkanımız bölgede yeşilliği çok önemsiyor. Çocuklarımızın, toplumumuzun geleceği için yeşilin bölgedeki artışı yapısını da değiştirdi. Kent içindeki park sayılarımız arttı" dedi.

Fidanları toprakla buluşturan öğrenciler ise, "Çok mutluyuz, doğaya bir katkımız oluyor. Çok eğleniyoruz. Güzel bir etkinlik oldu" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Ömer Fethi Gürer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title